Sexologisk rådgivning / BDSM

Som jeg opfatter det, kan det for nogle være en udfordring at finde en terapeut, der forholder sig fordomsfrit og professionelt til BDSM og andre alternative lystformer. Her kan jeg være den helt rigtige at tale med.

Sexologisk rådgivning. BDSM.

Som jeg opfatter det, kan det for nogle være en udfordring at finde en terapeut, der forholder sig fordomsfrit og professionelt til BDSM og andre alternative lystformer. Her kan jeg være den helt rigtige at tale med.

Sexologisk rådgivning

Jeg er af den overbevisning, at al slags sex, som voksne, ansvarlige mennesker aftaler indbyrdes, er helt ok, så længe det ikke går ud over nogen, som ikke er indforstået med det. Du er velkommen til at henvende dig ligegyldigt hvilken sexuel retning du har. Fra vaniljesex til enhver kinky lystform. Jeg forholder mig professionelt og fordomsfrit. Måske er I et par, der har lyst til at pifte sexlivet op, og har brug for rådgivning.

BDSM

Sadomasochisme kan være vanskeligt at forstå for mennesker, der mangler viden om denne sexuelle lystform. Det er omgærdet med tabu og mystik og kan vække alt fra undren til afsky. Måske føler du dig skamfuld, usikker, forkert, fordi du tænder på BDSM. Måske har du/I problematikker omkring BDSM, der er brug for at få klarhed over. Eller måske har du/I udfordringer, der ikke handler om sex, men du/I ønsker en terapeut, der kan rumme denne side også. Her er jeg den rigtige at tale med. Jeg har skrevet speciale om BDSM med fokus på den psykologiske, fysiologiske, samfundsmæssige og historiske baggrund, og har kendskab til miljøet.

Du/I kan tale om alt, lige meget om BDSM er nyt eller velkendt. Det du/I fortæller og har brug for hjælp til, forholder jeg mig objektivt og fagligt til. Psykologer har tavshedspligt, og samtalerne foregår, som en selvfølge, med fuld diskretion i en tryg og fordomsfri atmosfære.

Hvad er BDSM?

Det er en samlebetegnelse for:

  • Bondage/Disciplin
  • Dominans/Submission
  • Sadisme/Masochisme
Psykolog Kirsten Ishøi

Vil du aftale en tid, eller har du spørgsmål?

Jeg tilbyder også telefon-sessioner, så alle uanset bopæl kan få hjælp. Fordelen er ligeledes anonymitet og diskretion. (Gælder ikke Parterapi, Hypnoterapi og NLP.)