Hypnoterapi og NLP

Du besidder alle de personlige ressourcer, du har brug for til at lave forandringen. Måske behøver du bare hjælp til at aktivere dem.

Hypnoterapi og NLP

Jeg har en 1-årig uddannelse som Hypnoterapeut og NLP Practitioner. Fordelen ved disse terapiformer er, at de kan gå bagom dagsbevidstheden, så at sige, og tillader psyken at lave de forandringer, du ønsker, oftest meget hurtigere end ved almindelig samtaleterapi. Her taler vi ikke så meget om fortiden, men fokuserer på, hvordan du gerne vil have det fra nu af og frem. Så får hjernen mulighed for at lave nye “spor” med de gode ting, du gerne vil opnå.

Hypnoterapien foregår, mens du er i en afslappet tilstand

Hypnoterapien foregår, mens du er i en afslappet tilstand, lidt ligesom når man mediterer og vender opmærksomheden indad. Du er hele tiden bevidst om det, der bliver sagt. Enkelte mennesker kommer i en dybere afslappet tilstand, men det er kun en fordel. Jo mere afslappet man er, desto bedre kan terapien virke.

Du besidder alle de personlige ressourcer for at lave forandringen

NLP står for NeuroLingvistisk Programmering.
Neuro, fordi vi opfatter verden via sanserne og nervesystemet.
Lingvistisk, fordi vi tænker og udtrykker os via sproget – ord, kropssprog mv.
Programmering, fordi vi oftest bearbejder og strukturerer vores indtryk og påvirkninger efter tillærte mønstre.
Nogle af de gamle, tillærte mønstre virker måske ikke efter hensigten og står i vejen for
det gode liv, vi gerne vil have. Hypnoterapi og NLP giver mulighed for, at vi gennem enkle teknikker kan “omprogrammere” os selv og slippe af med uønskede tilstande, der gør livet svært.

HUSK – Du besidder alle de personlige ressourcer, du har brug for til at lave forandringen. Måske behøver du bare hjælp til at aktivere dem.

Psykolog Kirsten Ishøi

Vil du aftale en tid, eller har du spørgsmål?

Jeg tilbyder også telefon-sessioner, så alle uanset bopæl kan få hjælp. Fordelen er ligeledes anonymitet og diskretion. (Gælder ikke Parterapi, Hypnoterapi og NLP.)